WS-MTR-02

Magneetschaaltje groot

voor spijkers, schroeven, bits enz., 148 x 25 mm
direct leverbaar

Beschrijving

De zoektocht naar paperclips en schroeven vindt eindelijk zijn einde! Kleine metalen onderdeeltjes worden veilig en stijlvol in het kleine magnetische roestvrijstalen schaaltje bewaard. Het chroomgehalte verleent het staal een goede bestendigheid tegen water, waterdamp, luchtvochtigheid en ook zwakke zuren en bijtende vloeistoffen.
Verdere eigenschappen en aanwijzingen lezen

Technische gegevens

Artikel-ID WS-MTR-02
EAN 7640155438902
Materiaal ferriet
Doorsnede D 148 mm
Gewicht 350 gr

Aanbevolen toebehoren voor dit product

100 stuks per verpakking
Paperclips veelkleurig
100 stuks per verpakking
1 set 2,01 EUR/set

Andere eigenschappen en aanmerkingen


Klik om te vergroten
De grote magneetschaal heeft een doorsnede van 148 mm en een diepte van 25 mm.

Klik om te vergroten
De magneet bevindt zich in de met rubber ommantelde voet van de schaal. Deze garandeert een veilig houvast en verhindert het verkrassen van het standvlak. De magneet houdt aan de ene kant metalen voorwerpen in de schaal vast, aan de andere kant kan de schaal door de magneet ook direct aan alle magnetische ondergronden in de werkplaats of in de hobbykelder worden bevestigd.
Heel veel schroeven, spijkers, boorbits, paperclips en andere metalen kleinen deeltjes zijn magnetisch. Ze blijven allemaal muurvast in dit schaaltje hangen, gaan niet verloren en zijn altijd binnen handbereik.
Het schaaltje kan ook ondersteboven of aan de zijkant van een stalen kast worden aangebracht. Op wonderbaarlijke wijze worden metalen delen vastgehouden en vallen niet omlaag.
Elke schaal is afzonderlijk in een zakje verpakt met daaromheen een wit, neutrale kartonnen doos.