WS-LHM-250

Hefmagneet MaxX 250

maximale draaglast 250 kg, voor plat en rond materiaal, veiligheidsfactor 3:1
direct leverbaar

Beschrijving

De hoogwaardige lasthefmagneten van het merk Tecnomagnete worden in Italië geproduceerd en zijn elk uit één stuk gemaakt. De hefmagneet MaxX 250 beschikt over een vaste haak en kan lasten tot 250 kg dragen. Door zijn compacte afmetingen en zijn lage eigen gewicht kan deze hefmagneet zelfs in krappe situaties goed worden gebruikt. De MaxX 250 is geschikt voor het tillen van zowel plat als ook rond materiaal, onafhankelijk van de vraag of het materiaal onbewerkt of bewerkt is. Ook onregelmatige oppervlakken vormen geen probleem. De hijsmagneet is zo geconstrueerd, dat werkstukken tijdens het hanteren niet vervormen en geen schade oplopen.

In- en uitgeschakeld wordt de hijsmagneet door de soepel beweegbare hefboom in de tegenovergestelde positie te bewegen. In de geactiveerde toestand wordt de hefboom door een veiligheidsvoorziening geblokkeerd, zodat de magneet niet per ongeluk kan worden gedeactiveerd. De magnetisering zonder strooiing maakte het mogelijk dat de magneetkracht gefocusseerd daar optreedt, waar men hem nodig heeft. Daardoor kan de hefmagneet niet per ongeluk ferromagnetische materialen in de omgeving aantrekken. De hefmagneet MaxX 250 munt bovendien uit door zijn sterk en constant prestatievermogen.
Verdere eigenschappen en aanwijzingen lezen

Technische gegevens

Artikel-ID WS-LHM-250
EAN 4024574721150
Materiaal NdFeB
Merk Tecnomagnete
Lengte 189 mm
Breedte 79 mm
Hoogte der behuizing 79 mm
Totale hoogte 142 mm
Hoogte van de ophanging 63 mm
Opening van de ophanging (H x B max.) 43 x 35 mm
Lengte van het houdvlak 140 mm
Last bij rond materiaal (max.) 250 kg
Last bij rondmateriaal (max.) 100 kg
Wandsterkte plat materiaal (min.) 20 mm
Wandsterkte rond materiaal (min.) 10 mm
Lengte van het werkstuk (max.) 1500 mm
Gewicht 6 kg

Andere eigenschappen en aanmerkingen


Klik om te vergroten
Neemt u alstublieft de tabel betreffend de toegestane materiaaleigenschappen in acht en leest u voor het in gebruik nemen van de hefmagneet het handboek. De hefmagneet mag alleen met de passende veiligheidsuitrusting worden bediend. Getilde lasten mag u niet permanent en zonder toezicht laten hangen. Ook mogen nooit personen onder getilde lasten doorlopen.
Naar boven