WS-BIT-01

Bitpass

magnetische bithouder, voor om de pols of aan de accuschroefmachine, levering zonder bits
direct leverbaar

Kiest u alstublieft de door u gewenste variant uit.

Beschrijving

Bitpass is een magnetische bithouder voor het snelle uitwisselen van bits (schroevendraaierstiften). Een Bitpass kan 6 standaard bits met de universele lengte van 25 mm bevatten. Verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit of rood.

De magnetische bithouder met neodymium is optimaal geschikt om de bits met eén hand of zelfs met werkhandschoenen aan in de houder te plaatsen, ze te dragen en er zijfdelings weer uit te nemen. Bitpass past zich eenvoudig aan uw onderarm aan. De robuuste riem met klittebandsluiting kan ook over de mouw van dikke werkkledij worden aangebracht, omdat hij dankzij zijn grote doorsnede flexibel kan worden ingesteld. Hij is comfortabel en extreem licht (slechts 75 gram met 6 bits) - U vergeet heel snel, dat u hem überhaupt aan heeft. De Bitpass kan ook aan de behuizing van veel accuschroefmachines worden aangebracht. De riem van de magnetische bithouder is zo vormgegeven, dat hij heel makkelijk naar wens kan worden aangebracht en weer worden weggenomen, zonder dat het geheel volledig moet worden opengemaakt.
Verdere eigenschappen en aanwijzingen lezen

Technische gegevens

Artikel-ID WS-BIT-01
Materiaal Hypoallergene TPU kunststof
Bits houdt 6 stuks C6,3 (1/4"), lengte 25 mm
Grootte Variabel in te stellen
Sluiting Klittebandsluiting
Gewicht 32 gr

Andere eigenschappen en aanmerkingen


Klik om te vergroten
De Bitpass is uniek dankzij zijn magneetsysteem met zijdelingse ontname.

Klik om te vergroten
De Bitpass werd speciaal ten behoeve van vaklui op de bouw ontwikkeld.
In de praktijk wordt in alle houdingen en posities geschroefd en gemonteerd: staand, zittend, hurkend, op de buik liggend, vaak op moeilijk toegankelijke plekken, bij regen en sneeuw.
Zou het niet aangenaam zijn, een bit uit te wisselen, zonder alles te moeten loslaten of de handschoenen te moeten uittrekken? Dat is heel eenvoudig met de Bitpass! Steekt u de 6 bits, die u het meeste nodig heeft, in de nieuwe bithouder. Zo verliest u geen tijd meer met het zoeken naar bits in uw zakken en verhoogt u uw werkcomfort.
De randen van de steekplaatsen zijn van flappen voorzien, licht konisch en schuin, zodat het erin steken van de bits eenvoudiger wordt. De bits zelf worden op de bodem van elk vakje door een sterk magneetsysteem vastgehouden. Aan de binnenkant is de riem golvend gevormd, zodat de huid kan ademen.
De Bitpass heeft geen scherpe kanten, zodat gevoelige materialen tegen krassen zijn beschermd.
Bitpass werd ontwikkeld en wordt geproduceerd in Europa en is gemaakt van de hypoallergene kunststof TPU.
Verdere positieve eigenschappen:

  • Bestand tegen weersinvloeden, koolwaterstoffen en vele zuren

  • REACH- en RoHS-conform

  • uv-, ozon- en slijtagebestendig

  • zweet- en oplosmiddelbestendig

  • trekvast en onbreekbaar

  • watervast en roestvrij

Meneer Escherich, de uitvinder van de Bitpass, heeft bij het Concours Lépine, een uitvindersbeurs, voor zijn ontwikkeling een gouden medaille gewonnen - van harte gefeliciteerd!