• Veel positieve waarderingen
  • Meer dan 225 000 bestellingen/jaar

Schoolbord folie 1 x 5 m zelfklevend ferromagnetisch

hechtondergrond voor magneten, rol van 1 x 5 m, in verschillende kleuren


Artikel ID CB-100500
ve 1 stuk
Prijs
1 st. 152,50 EUR/st.
incl. btw excl. verzending

152,50 EUR

incl. btw excl. verzending

Kiest u alstublieft de door u gewenste variant uit.

Beschrijving

Met deze krijtbordfolie met licht gestructureerd oppervlak verandert u gladde oppervlakken in een handomdraai in handige wandborden. De schoolbord folie is zelfklevend, daardoor valt het boren en pluggen bij de montage weg. De schoolbord folie is perfect voor het gebruik in klaslokalen en seminarhotels. Laat u uw creativiteit bij het brainstormen en in projectteams de vrije loop en tekent u uw ideeën met bordkrijt op het bord.

Met 5 m² biedt het zelfklevende krijtbord in groen of zwart veel plek voor invallen en uitleg. Na gebruik veegt u hem droog af. Bevestigt u dankzij zijn ferromagnetisch oppervlak ook notitevelletjes of moderatie kaartjes met neodymium magneten of magneetbord magneten aan het bord.

Wij vinden: Deze zelfklevende en ferromagnetische krijtbord folie is ook voor gebruik thuis geschikt. Knipt u de schoolbord folie op de gewenste afmetingen en brengt u hem op een glad vlak aan. Het groene of zwarte schoolbord past in uw keuken, in de woonkamer of voor uw kinderen om te tekenen in de kinderkamer.

Opgelet: Neemt u alstublieft in acht, das de lijm bij het verwijderen van de schoolbordfolie op bepaalde oppervlakken resten achter kan laten. Lastig zijn vooral gelakte of met verf beschilderde oppervlakken zoals kamerdeuren of bepaalde meubels. Bij het verwijderen van het krijtbord kan de lak of de verf loslaten.

Technische gegevens

Artikel-IDCB-100500
Formaat1 x 5 m
Dikte0,5 mm
Houdbaarheid kleefstof6 maanden (ca.)
Gewicht8 kg

Aanbevolen toebehoren voor dit product

Laden ...
1 set 10,16 EUR/set*
Beschikbaar: 43 sets
1 set 5,23 EUR/set*
v.a. 3 sets 4,56 EUR/set*
v.a. 10 sets 3,97 EUR/set*
v.a. 20 sets 3,67 EUR/set*
v.a. 40 sets 3,42 EUR/set*
Korting aanvragen v.a. 180 sets
1 set 5,07 EUR/set*
Beschikbaar: 47 sets