M-SEW-03

In te naaien magneten 18 x 2 mm

met vierkante pvc huls
momenteel niet leverbaar

Beschrijving

Dit zijn in een vierkante plastic beschermzakje ingesealde schijfmagneten (18 x 2 mm) met een houdkracht van bijna 2 kilo. Ze kunnen in kleding worden ingenaaid of in natte omgevingen worden gebruikt, zonder te roesten. Elke verpakkingseenheid bestaat uit een strip met 5 paren, bevat dus 10 afzonderlijke magneten.

Dankzij de kunststof ommanteling kunnen de magneten in de wasmachine worden gewassen. Om schade aan de machine of het textielgoed te vermijden, dient u de van magneten voorziene kleding in een waszak te wassen en het fijnwasprogramma te laten lopen (zonder te centrifugeren). Wast u de magneten in geen geval heter dan 80° C, aangezien de magneten anders worden gedemagnetiseerd.
Verdere eigenschappen en aanwijzingen lezen

Technische gegevens

Artikel-ID M-SEW-03
EAN 7640155433945
Materiaal NdFeB
Houdkracht ca. 1,9 kg (ca. 18,6 N)
Vorm Schijf
Doorsnede 18 mm
Hoogte 2 mm
Zijdelengte pvc beschermzakje 35 mm
Coating Zink (Zn)
Magnetiseringsvorm N35
Gewicht 4 gr
Pdf-specificatieblad

Andere eigenschappen en aanmerkingen


Klik om te vergroten
Tijdens het naaien moet men opletten, aangezien normaal gesproken veel onderdelen van de naaimachine (steekplaat, naaivoet, naald) ferromagnetisch zijn en de magneet daaraan kan blijven hangen.

Klik om te vergroten
Dankzij de pvc omhulling kan de magneet direct op de stof worden genaaid.
Gebruiksvoorbeeld: Een naaister naait een bloes voor een oudere vrouw. De bloes moet met eén hand kunnen worden geopend en gesloten. Hier vormen innaaibare magneten een perfect alternatief voor knopen.
Aan beide zijden van de bloes wordt eén magneet in pvc-huls tussen twee lagen stof gelegd en vervolgens zorgvuldig ingenaaid.
In de ingenaaide toestand is de magneet praktisch onzichtbaar.