U bent hier:

Innaaibare magneten van neodymium

Platte, in stevig kunststof folie gesealde neodymium schijfmagneten om in kleding in te naaien. Kiest u uit verschillende groottes en het soort huls (vierkant of rond) de passende magneet voor uw gebruiksdoel. Dankzij de kunststof ommanteling zijn de magneten water- en roestvast en kunnen ze in de wasmachine* worden gewassen en in de buitenlucht en in natte omgevingen worden gebruikt. Naait u bijvoorbeeld een paar van deze magneten in een douchegordijn, om het gordijn aan de kuip te doen hechten.

Voor de meeste toepassingen zult u een magneetpaar nodig hebben, daarom worden de magneten in paren op een kunststof strip geleverd. De kunststof strip scheidt de magneetparen en maakt het gebruik eenvoudiger:

  • Neemt u gewoon twee tegenover elkaar liggende magneten van de strip weg en laat u ze aan elkaar vastzitten..
  • Naait u de onderste magneet aan de stof. De bovenste magneet schermt het magneetveld goed af, zodat de magneten tijdens het naaien niet aan het voetje van de naaimachine** blijven hangen.
  • Naait u nu eerst de bovenste magneet als tegenstuk vast. Zo garandeert u, dat de magneten elkaar niet plotseling afstoten.

Innaaibare magneten
Naar boven