M-MP-500

Magneetverf S

0,5 liter verf, voor een oppervlakte van 1-1,5 m²
direct leverbaar

Beschrijving

Deze magneetverf van DUPLI-COLOR is een hit! Daarmee kunt u vrijwel elk willekeurig oppervlak in een hechtvlak voor magneten veranderen. In de kinderkamer, in de keuken, op de gang, in de vergaderkamer of op school. Of het nu om een hele wand of een gedeelte daarvan, een deur of een meubelstuk gaat. Zo'n ingebouwde magneetwand is een uiterst praktische zaak.

Neemt u voor het verven alstublieft het volgende in acht: Voor een optimaal resultaat moet de ondergrond zo glad mogelijk en geheel droog zijn. Erg zuigende ondergronden dient u van te voren met een gronderingsdispersie te behandelen. Gladde, gelakte oppervlakken moeten echter worden opgeschuurd om de magneetverf hier goed op te laten hechten. Roert u de verf voor het schilderen per se grondig om, om de metaalpigmenten gelijkmatig in de verf te verdelen.

Eigenschappen van de DUPLI-COLOR magneetverf
  • Hoogwaardige, ijzerhoudende acryldispensie
  • Uitsluitend geschikt voor toepassing in binnenruimtes
  • 0,5 liter verf volstaan voor 2 lagen op een oppervlakte van 1-1,5 m²
  • 100% vrij van zware voor de gezondheid schadelijke metalen
  • Kan na 6 uur met dispersieverf worden overgeschilderd of met een dun behang worden overbehangen.
  • De droogtijd hangt van de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en opgedragen verflaagdikte af en kan niet algemeen worden vastgelegd. Na 2 weken op zijn laatst is de verf echter volledig droog.
  • Te combineren met whiteboard verf of met schoolbordverf. De magneetverf moet van te voren echter ca. 2 weken lang drogen om geen ongewenste structuren op het oppervlak te laten ontstaan.
Verdere eigenschappen en aanwijzingen lezen

Technische gegevens

Artikel-ID M-MP-500
EAN 4048500120077
Kleur Grijs
Totaal rendement 1,5 m² (twee verflagen)
Made in Zwitserland
Merk DUPLI-COLOR
Gewicht 1,2 kg

Aanbevolen toebehoren voor dit product

Laden ...
1 st.  4,07  EUR/st. *
v.a. 3 st.  3,53  EUR/st. *
v.a. 10 st.  3,05  EUR/st. *
v.a. 20 st.  2,81  EUR/st. *
v.a. 40 st.  2,61  EUR/st. *
Korting aanvragen v.a. 240 st.
Beschikbaar: 8 894 st.
1 st.  5,34  EUR/st. *
v.a. 3 st.  4,59  EUR/st. *
v.a. 10 st.  3,92  EUR/st. *
v.a. 20 st.  3,59  EUR/st. *
v.a. 40 st.  3,30  EUR/st. *
Korting aanvragen v.a. 120 st.
Beschikbaar: 1 611 st.
1 set  10,16  EUR/set *
Beschikbaar: 380 sets
1 set  11,42  EUR/set *
v.a. 3 sets  10,02  EUR/set *
v.a. 10 sets  8,78  EUR/set *
v.a. 20 sets  8,16  EUR/set *
v.a. 40 sets  7,63  EUR/set *
Korting aanvragen v.a. 100 sets
1 set  14,03  EUR/set *
v.a. 3 sets  12,12  EUR/set *
v.a. 10 sets  10,41  EUR/set *
v.a. 20 sets  9,58  EUR/set *
Korting aanvragen v.a. 40 sets
1 set  13,21  EUR/set *
Beschikbaar: 641 sets

Andere eigenschappen en aanmerkingen


Klik om te vergroten
Om de magneten te laten hechten moet u minstens 2-3 lagen magneetverf aanbrengen. Indien u meer dan twee lagen magneetverf wilt aanbrengen, heeft u nog een blik verf nodig. Laat u elke laag 3-4 uur drogen. Meer tips over het gebruik van magneetverf vindt u in het blad met de technische gegevens (pdf in het Duits).
Let u er alstublieft op dat niet elke magneet op magneetverf blijft vastzitten. In onze FAQ Welke magneten gebruik ik voor magneetverf? vindt u een lijst van geschikte magneten.

Klik om te vergroten
Magneten voor magneetverf
Niet alle magneten zijn even geschikt voor magneetverf. Zo houden bijvoorbeeld gebruikelijke ferriet magneten praktisch helemaal niet op de verf.

Veel passende magneten zijn echter onder "Aanbevolene toebehoren" verlinkt. Voor meer informatie leest u alstublieft onze uitgebreide FAQ: Welke magneten gebruik ik voor magneetverf?
Bij de renovatie van ons kantoor hebben wij een stuk muur van ca. 4 x 1,5 meter door de schilder met magneetverf laten schilderen. Het complete stuk hebben wij dan met een iets donkerdere grijstint decent geaccentueerd.

Zo is een reusachtige, perfecte en voordelige memowand ontstaan.
Met een stuk magneetplakband uit de dispenser kan een ansichtkaart of een foto in een handomdraai aan de magneetverf worden bevestigd.
Nog een interessant idee is het gebruik van ons zelfklevende magneetfolie. Op de zelfklevende kant kan men heel makkelijk een foto opplakken. Dan met de schaar of de snijmachine op de gewenste maat snijden en klaar is een geheel vrij te plaatsen foto of symbool.

Optimaal voor beurzen, situatiebesprekingen, stambomen, demonstratiewanden, ...
Voor lichtere voorwerpen kan ook heel goed een stuk (of meerdere stukken) zelfklevend magneetband worden gebruikt.
Hier een mooie combinate van magneetverf en schoolbordverf: Een houten schijf 2 keer met magneetverf beschilderen, daarna een laag schoolbordverf aanbrengen, goed laten drogen. Nu kan de schijf zowel met krijt worden beschreven als ook van magneten worden voorzien.
Wanneer u bovendien schoolbordverf met magneetverf combineert, hoeven uw ideeën geen grenzen te kennen: Gebruikt u magneten op hetzelfde oppervlak, waarop u met krijt tekent of schrijft. De schoolbordverf is in zwart en groen verkrijgbaar en dekt de grijze magneetverf goed af.
Wanneer u witte whiteboardverf over de magneetverf schildert, zijn de mogelijkheden eindeloos: Gebruikt u magneten op hetzelfde oppervlak, waarop u tekent of schrijft. De whiteboardverf in de witte variant dekt de grijze magneetverf goed af (resultaat zoals op de foto).
De video toont een geslaagde combinatie van magneetverf en witte whiteboardverf: een beschrijfbare en weer uitwisbare wand, waar bovendien magneten aan hechten.

Opgelet: De magneetverf moet 2 weken lang drogen, voordat er met whiteboardverf overheen wordt geschilderd! Zo wordt de vorming van structuren op de wand verhinderd.
Naar boven