• Meer dan 225 000 bestellingen/jaar
  • Veel positieve waarderingen

Magneettape ferriet 20 mm

zelfklevend magneetband, rollen à 1 m / 5 m / 25 m


Prijs en korting
1 m 2,96 EUR/m
v.a. 5 m 2,37 EUR/m
v.a. 25 m 1,92 EUR/m
v.a. 50 m 1,77 EUR/m
v.a. 75 m 1,69 EUR/m
Korting aanvragen v.a. 200 m
incl. btw excl. verzending

Kiest u alstublieft de door u gewenste variant uit.

Maakt u uw keuze alstublieft

Hoeveelheid in meter

Beschrijving

De bestseller onder ons zelfklevende magneetband!
Dit 20 mm brede zelfklevende magneetband is gemaakt om niet-magnetische voorwerpen aan metalen oppervlakken te bevestigen.

Het magneetband is in lengtes van 1 m, 5 m en 25 m verkrijgbaar. Het magneetband bestaat uit strontiumferriet en flexibel kunststof en is aan eén zijde van kleefstof voorzien. De houdkracht bedraagt 102 g/cm2. Hoe langer het magneetband, des te hoger is de houdkracht. Bij zware voorwerpen bevelen wij het gebruik van een voldoende groot stuk magneetband aan.

Zelfklevend magneetband dient op hiervoor geschikte oppervlakken te worden aangebracht, vastgedrukt en met rust te worden gelaten, om optimaal te hechten. Leest u alstublieft hiervoor onze FAQ FAQ over zelfklevende producten.

Opgelet!

Magneten mogen niet op zelfklevend magneetband worden aangebracht, aangezien ze dit zouden demagnetiseren. Als hechtingsondergrond voor magneten zijn bijvoorbeeld zelfklevende metaalbanden of magneetstrips geschikt.

Technische gegevens

Artikel-IDMT-20-STIC
Breedte20 mm
Dikte1,5 mm
MagnetiseringsvormAnisotroop
Houdkracht102 g/cm²
Houdbaarheid kleefstof6 maanden (ca.)
Gewicht110 gr/m
Technische gegevens lijm
Het band is anisotroop gemagnetiseerd, daardoor beschikt het over een hogere houdkracht dan vele standaard verkrijgbare magneetbanden. Vergelijkt u de houdkrachtgegeven, voordat u een keus maakt.
De bovenop geplaatste fluxdetector maakt hier de streepvormige magnetisering bijzonder fraai zichtbaar. Noord- en zuidpolen wisselen elkaar daarbij in snelle volgorde af. Dit leidt tot een hogere houdkracht bij direct contact met ferromagnetische oppervlakken.
Ook aanwijzingsborden kunnen met weinig moeite en zonder beschadigingen worden opgehangen.

Aanbevolen toebehoren voor dit product

Laden ...