• Meer dan 250 000 bestellingen per jaar

Magneettape ferriet 10 mm

zelfklevend magneetband, rollen à 1 m / 5 m / 25 m


Prijs en korting
1 m 2,31 EUR/m
v.a. 5 m 1,81 EUR/m
v.a. 25 m 1,43 EUR/m
v.a. 50 m 1,31 EUR/m
v.a. 75 m 1,24 EUR/m
Korting aanvragen v.a. 200 m
incl. btw excl. verzending

Kiest u alstublieft de door u gewenste variant uit.

Maakt u uw keuze alstublieft

Hoeveelheid in meter

Beschrijving

Het zelfklevende magneetband MT-10-STIC kan worden gebruikt om niet-magnetische voorwerpen aan metalen oppervlakken te bevestigen.

Dit magneetband is 10 mm breed en in lengtes van 1 m, 5 m en 25 m verkrijgbaar. Het magneetband bestaat uit strontiumferriet en flexibel kunststof en is aan eén zijde van kleefstof voorzien. De houdkracht bedraagt 102 g/cm2. Hoe langer het magneetband, des te hoger is de houdkracht. Bij zware voorwerpen bevelen wij het gebruik van een voldoende groot magneetband aan.

Zelfklevend magneetband dient op hiervoor geschikte oppervlakken te worden aangebracht, vastgedrukt en met rust te worden gelaten. Anders kunnen zich luchtbellen vormen en het band kan loslaten. Leest u alstublieft hiervoor onze FAQ FAQ over zelfklevende producten.

Opgelet!

Magneten mogen niet op zelfklevend magneetband worden aangebracht, aangezien ze dit zouden demagnetiseren. Als hechtingsondergrond voor magneten zijn bijvoorbeeld zelfklevende metaalbanden of metalen strips geschikt.

Technische gegevens

Artikel-ID MT-10-STIC
Breedte 10 mm
Dikte 1,5 mm
Magnetiseringsvorm Anisotroop
Houdkracht 102 g/cm²
Houdbaarheid kleefstof 6 maanden (ca.)
Gewicht 56 gr/m
Technische gegevens lijm
Het band is anisotroop gemagnetiseerd, daardoor beschikt het over een hogere houdkracht dan vele standaard verkrijgbare magneetbanden. Vergelijkt u de houdkrachtgegeven, voordat u een keus maakt.
De bovenop geplaatste fluxdetector klein maakt hier de streepvormige magnetisering bijzonder fraai zichtbaar. Noord- en zuidpolen wisselen elkaar daarbij in snelle volgorde af. Hierdoor ontstaat een hogere houdkracht bij direct contact met ferromagnetische oppervlakken.
Eenvoudig magneetband bevestigen ...
... en de dingen zijn ongewoon snel binnen handbereik.
Met het zelfklevende magneetband kunnen ook aanwijzingsborden snel en flexibel worden aangebracht.

Toepassungen van onze klanten met dit product