MS-100500MWBM

Whiteboardfolie magnetisch

achterzijde magnetisch, rol van 1 x 5 m, geen hechtondergrond voor magneten!
direct leverbaar

Beschrijving

Met deze glanzende magnetische whiteboardfolie (heeft een magnetische achterzijde) kunt u een ijzeren vlak in een handomdraai in een whiteboard omvormen. Hiervoor gewoon de magneetfolie in het gewenste formaat knippen en op het ijzeren (ferromagnetische) oppervlak bevestigen, bjjvoorbeeld een stalen plaat of een metalen raam. Nu kunt u hem naar believen met onze whiteboardmarkers beschrijven en weer droog uitvegen. U kunt de whiteboardfolie echter niet bedrukken.

Na gebruik kan de whiteboardfolie gewoon weer worden verwijderd en opgerold en ergens anders opnieuw worden aangebracht. De folie is ideaal voor het gebruik op kantoor of op school, in de standbouw en winkelinterieurbouw.
Verdere eigenschappen en aanwijzingen lezen

Technische gegevens

Artikel-ID MS-100500MWBM
EAN 7640155434508
Kleur Wit
Formaat 1 x 5 m
Dikte 0,5 mm
Magnetiseringsvorm Anisotroop
Houdkracht 32 g/cm²
Gewicht 8 kg

Aanbevolen toebehoren voor dit product

Laden ...
1 st.  10,16  EUR/st. (4,06 EUR/100 ml) *
Beschikbaar: 70 st.
1 set  15,24  EUR/set *
1 set  6,09  EUR/set *
Beschikbaar: 106 sets

Andere eigenschappen en aanmerkingen


Klik om te vergroten
De magnetische whiteboardfolie is niet geschikt als hechtondergrond om magneten op aan te brengen! De magneten zouden de whiteboardfolie zelfs demagnetiseren. Als hechtondergrond voor magneten is onze ferromagnetische whiteboardfolie geschikt.

Klik om te vergroten
Voor de lange zijde van de magnetische whiteboardfolie geldt een tolerantie van 0,0/+0,3 m. Hij kan dus in uitzonderlijke gevallen 5,3 m lang sein. In de breedte bedraagt de tolerantie -1,0/+5,0 mm, in de dikte zijn het ±0,05 mm.
Naar boven