• Veel positieve waarderingen
  • Meer dan 35 milj. magneten op voorraad

MagNICI magnetische pluchedieren

eenhoorn Angelia, met een ingenaaide magneet in elk pootje, ca. 12 cm


Artikel ID LIV-123/einhorn1
ve 1 stuk
Merk: NICI
Prijs
1 st. 10,07 EUR/st.
incl. btw excl. verzending

10,07 EUR

incl. btw excl. verzending

direct leverbaar

Beschikbaar: 30 stuks

Levertijd: 2-7 werkdagen

Eenhoorn Angelia

Hoeveelheid

Beschrijving

Wie is er niet dol op de populaire pluchediertjes van NICI? Ook in ons assortiment scharrelen een paar van deze harige viervoeters rond - natuurlijk met magnetische pootjes! In elke voet resp. elke poot zitten krachtige magneten, met wiens hulp de schattige diertjes zich stevig aan koelkasten of magneetborden kunnen vasthouden.

De pluizige magneetdiertjes vinden echter niet alleen hun plekje op magneetboards en koelkasten - overal waar zich een ferromagnetisch oppervlak bevindt, voelen ze zich op hun gemak! Dus zijn de knuffelbeestjes ook regelmatig op tafelpoten, deurkozijnen, wandrekken of lampen te vinden. Maar de MagNICI pluchedieren zijn flexibel, want waar geen geschikte hechtingsondergrond voor magneten te vinden is, kunnen ze zichzelf meesterlijk aan voorwerpen zoals bijv. rugzakken, dunne takken, kabels of een kamerplant vastklemmen.

De magnetische NICI pluchebeestjes vullen onze ruime keus aan magnetische dieren perfect aan. Welk magnetisch dier van NICI kiest u?

Technische gegevens

Artikel-IDLIV-123/einhorn1
EAN4012390463712
MerkNICI
UitvoeringEenhoorn Angelia
MateriaalNICI pluche van polyester
VullingPolyesterwatte
Wasbaar30 ° C
Gewicht22 gr
De Duitse onderneming NICI heeft zich sinds zijn oprichting 1986 tot een wereldwijd handelend merk ontwikkeld. Door de hoge qualiteit, het gebruik van hoogwaardige materialen (zoals het typische NICI pluche) en unieke designs heeft de onderneming wereldwijd de harten van talloze fans veroverd.