• Veel positieve waarderingen
  • Meer dan 225 000 bestellingen/jaar

Magnetische pluchediertjes

met ingenaaide magneten


Artikel ID LIV-95
ve 1 Stuk
Prijs
1 st. 7,62 EUR/st.
incl. btw excl. verzending

7,62 EUR

incl. btw excl. verzending

Kiest u alstublieft de door u gewenste variant uit.

Maakt u uw keuze alstublieft

Hoeveelheid

Beschrijving

Deze schattige pluche diertjes bungelen aan het magneetbord of hangen gewoon vreedzaam aan de koelkast. Daarbij lijken ze de zwaartekracht moeiteloos te listig af te zijn - en zien ze er tegelijkertijd nog zo goed uit! "Hebben die diertjes dan een soort van superkrachten?" vraagt men zich af. En ja, dat hebben ze ook in zekere zin: In hun poten, klauwen en vleugels zitten supermagneten, waardoor ze zich aan alle hiervoor geschikte oppervlakken kunnen vasthouden.

De pluizige kameraden kunnen echter niet alleen op uw prikbord blijven zitten - overal waar maar een ferromagnetische ondergrond is, voelen ze zich goed in hun vel. Zo gaan de diertjes graag ook af en toe eens op deurkozijnen, lampen en wandrekken op ontdekkingstocht.

Maar ook op plekken, waar geen enkele geschikte hechtgrond voor magneten te vinden is, kunnen de meeste van deze pluche diertjes zich al naar gelang hun eigenschappen vastklemmen. Op deze manier hangen ze bijv. aan een rugzak, een snoer of een potplant.

Egel Iggy, de vleermuis Vampi, de giraf Kalula, de uil Eulalia, de vleermuis Dragomir, de sledehond Husky, de teddybeer Tom, de olifant Sugar, leeuw Kumba, lieveheersbeestje Nalani, ijsbeer Jari, pinguïn Frosty en kameel Jamal brengen heel wat leven in onze virtuele dierentuin en tegelijkertijd is de een noch schattiger als de ander. Welk dier is uw lieveling?

U heeft ze allemaal al? Geen probleem! De MagNICI pluchediertjes vullen onze keus aan magnetische diertjes perfect aan.

Technische gegevens

Artikel-IDLIV-95
Gewicht20 gr

Aanbevolen toebehoren voor dit product

Laden ...
1 st. 26,89 EUR/st.*
v.a. 3 st. 24,44 EUR/st.*
v.a. 10 st. 22,26 EUR/st.*
v.a. 20 st. 21,20 EUR/st.*
v.a. 40 st. 20,25 EUR/st.*