BX-SQ30

Boston Xtra vierkant

set met 5 kantoormagneten neodymium
direct leverbaar

Kiest u alstublieft de door u gewenste variant uit.

Beschrijving

Eindelijk! Een vierkante kantoormagneet, die sterk én mooi ist. De whiteboard magneet Boston Xtra bevat een supermagneet en is daardoor twee tot drie keer zo sterk als een standaard verkrijgbare ferriet kantoormagneet. Niet alleen dat, hij scoort ook met zijn fris en vrolijke design en zijn intensieve kleuren. Gun uw kantoor een portie design en flair met deze chique, extra sterke en lang houdbare supermagneten.

Ontworpen in Oostenrijk, geassembleerd en verpakt in een sociale werkplaats in Zwitserland: Een solide kwaliteitsproduct, waar u lang plezier van zult hebben. Verkrijgbaar in drie vormen (rond, driehoekig, vierkant) en in vijf kleuren. Uit bestendige, lichtechte ABS kunststof. Elke set bevat 5 magneten.
Verdere eigenschappen en aanwijzingen lezen

Technische gegevens

Artikel-ID BX-SQ30
Houdkracht ca. 1,5 kg (ca. 14,7 N)
Made in Zwitserland
Hecht aan whiteboard 12 vel A4
Dopje Kunststof (ABS)
Magneet Neodymium, N42
Zijdelengte 31,3 mm
Hoogte 9 mm
Gewicht 54 gr/set

Andere eigenschappen en aanmerkingen


Klik om te vergroten
Onze nieuw ontwikkelde Boston Xtra is sterk: 1,5 kg houdkracht - dat is twee tot drie keer zo sterk als een normaal verkrijgbare ferriet kantoormagneet. Daarmee kan de magneet ook meerdere vellen of een stuk karton vasthouden.
Muurvast.

Klik om te vergroten
Het geheim van zijn kracht ligt in een supermagneet. Deze wordt door een nieuw ontwikkeld clip-mechanisme zonder lijm met de kunststof schaal verbonden. Dit maakt de whiteboard magneet tegelijkertijd licht en sterk.

Om te garanderen, dat de magneet ook werkelijk duurzaam in de kunststof schaal blijft vastzitten, werd de Boston Xtra meer dan 100'000 keer tegen een metalen plaat geslagen. En is niet kapot gegaan.
De Boston Xtra werd door een Oostenrijkse ontwerper voor ons ontworpen.
De elegantie van zijn zacht gewelfde vorm en zijn lichtjes gestruktureerd oppervlak zijn een weldaad voor het oog.
Dankzij zijn ergonomisch perfecte grijpbaarheid en uitmuntende houdkracht vervult hij echter ook zijn functie.
De kunststof delen en de verpakking werden in Oostenrijk vervaardigd. De neodymium magneet is afkomstig uit Chinese productie. In elkaar gezet en verpakt worden de magneten in Zwitserland, door onze partner "Murghof Werkstätte", die arbeitsplaatsen voor mensen met een handicap aanbiedt.
Het kapje bestaat uit uiterst bestendig en lichtecht ABS. Dit is hetzelfde materiaal, waar ook legostenen van worden gemaakt.
Alles bij elkaar een kwalitatief hoogwaardig, zorgvuldig vervaardigd product, waar wij vol achter staan.
De verpakking bestaat uit karton en een transparent zichtvenster. Aan de achterkant van de verpakking bevindt zich de beschrifting in 6 talen plus een EAN-13-barcode. Ze is daarom zeer geschikt voor wederverkopers.
Elke set bevat vijf magneten van eén kleur. Daarnaast hebben we nog een geassorteerde set, die éen magneet in elke kleur bevat.
De planbordmagneet is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, blauw en geel.
De dienovereenkomstige RAL-nummers van de kleuren zijn: 9011, 9016, 3020, 5017, 1016.
De kantoormagneet is in drie vormen verkrijgbaar: rond, driehoekig, vierkant.
De driehoekige magneet is een originele nieuwigheid en exclusief bij supermagnete in het assortiment.
Indien u grotere hoeveelheden nodig heeft kunnen wij de magneten ook iets voordeliger in een eenvoudigere verpakking van 25 stuks (rechts op de foto) aanbieden.
Voor wederverkopers hebben wij een zeer interessante aanbieding. Het beste neemt u per e-mail contact met ons op, zodat wij u de voorwaarden voor wederverkoop en onze speciale offerte kunnen doen toekomen.
De Boston Xtra is bijzonder geschikt voor het gebruik op magneetverf.