• Meer dan 225 000 bestellingen/jaar
 • Meer dan 35 milj. magneten op voorraad

Leveringsvoorwaarden - Plaats van aanlevering: België

Leveringsvoorwaarden voor andere landen

Geldigheidsgebied

Deze levervoorwaarden gelden voor bestellingen van zakelijke klanten en particulieren met plaats van levering "België" en onder voorbehoud van andersluidende overeenkomsten.

Verzending

De verzending vindt plaats vanuit Duitsland. De uitlevering in België geschiedt door DHL / bpost.
Grote goederen en stukgoed worden door onze logistieke partner Lamprecht of diens partnerbedrijven geleverd.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen globaal EUR 6,50.

btw

Alle in de shop genoemde prijzen zijn inclusief de Belgische btw. Buiten Duitsland gevestigde bedrijven ontvangen een belastingvrije intracommunautaire levering. Hiervoor moet bij de bestelling uw geldige btw-nummer worden opgeven.

Levertijd

De levertijd bedraagt tot 7 werkdagen (maandag tot vrijdag, feestdagen uitgezonderd)

Informatie over de berekening van de leverdatum:
De termijn van levering begint bij vooruitbetaling op de dag na het in opdracht geven van de betaling aan de overmakende kredietinstelling esp. bij andere betaalvormen op de dag na afsluiting van de overeenkomst te lopen en eindigt met het aflopen van de laatste dag van de termijn. Valt de laatste dag van de termijn op een zaterdag, zondag of op een in de plaats van levering een officiële feestdag, dan treedt de volgende werkdag in plaats van zo'n dag.

Betaling

 • Vooruitbetaling op onze bankrekening in Duitsland.
  De bevestiging van uw bestelling ontvangt U samen met onze bankrekeninggegevens per e-mail. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij uw bestelling.

 • Factuur
  We sturen u samen met de levering een factuur. Het rekeningbedrag dient zonder aftrek binnen 14 dagen (particulieren) resp. 30 dagen (bedrijven) te worden betaald. Alleen openbare instellingen (scholen, musea, universiteiten, ...), overheidsinstanties en ons bekende bedrijven ontvangen leveringen op rekening. Wij behouden ons het recht voor om een vooruitbetaling te verlangen van bedrijven, die ons onbekend zijn of bij grote bestellingen. In bepaalde gevallen, waar van onze zijde een gerechtvaardigd belang voorhanden is, bijv. ter toetsing van uw kredietwaardigheid, ter reductie van de crediet-/uitvalrisico's, ter bestrijding van misbruik of om ons te beroepen op vorderingen, dragen wij uw gegevens over aan handelsinformatiebureaus. Wij ontvangen dan van de dienstverlengers de hiervoor benodigde gegevens. Neemt u alstublieft onze privacy policy ter kennis.

 • Credit card/betaalpas (MasterCard, VISA, American Express, Maestro, Bancontact)
  MasterCardVisaAmerican ExpressMaestroBancontact
  De betaling vindt onmiddellijk na het afsluiten van de bestelling plaats via een beveiligde verbinding. Houdt u er rekening mee, dat de uitgever van uw creditcard of betaalpas u eventueel een onkostenbijdrage voor gebruik in het buitenland in rekening zal stellen, aangezien zich ons hoofdkantoor in Duitsland bevindt.

 • PayPal
  PayPal
  De betaling vindt onmiddellijk na het afsluiten van de bestelling plaats via een beveiligde verbinding.

 • Apple Pay
  Apple Pay
  U betaalt uw bestelling via Apple Pay. Deze betaaloptie verschijnt alleen als u Apple Pay al heeft ingericht.

Veiligheid bij de betaling

Met het PCI-DSS-certificaat wordt bevestigd, dat supermagnete.be aan de hoge veiligheidseisen der creditcard-industrie voldoet.

Minimale bestelling

De minimale bestelwaarde bedraagt EUR 15,00 (inclusief btw, exclusief verzendkosten).