• Veel positieve waarderingen
  • Meer dan 35 milj. magneten op voorraad

Silwy magnetische voorraadpotten set van 3

3 magnetische voorraadpotten van kristalglas, 192 ml elk, in verschillende kleuren


Artikel ID DMG-S1
ve 1 set
Prijs en korting
1 set 25,37 EUR/set
v.a. 3 sets 23,89 EUR/set
v.a. 5 sets 23,34 EUR/set
incl. btw excl. verzending

25,37 EUR

incl. btw excl. verzending

Kiest u alstublieft de door u gewenste variant uit.

Beschrijving

Een prettige keuken staat of valt met goede organisatie. De belangrijkste voorwerpen moeten echter ook snel voor het grijpen zijn. Met de magnetische inmaakpotten van silwy combineert u stijlvolle glazen inmaakpotten met een handige opbergtechniek voor uw van, camper, woonmobiel, woonwagen of uw (zegel-)boot. Bergt u alledaagse ingrediënten zoals kruiden en honing of uw muesli, thee en knabbeltjes plaatsbesparend en luchtdicht op.

Dankzij in de schroefdeksel geïntegreerde magneten blijven de potten aan de metalen silwy strip in leder look vastzitten. Deze handige strip is niet in dit product inbegrepen, maar apart in twee varianten verkrijgbaar: silwy Metalen strip zelfklevend 50 cm en silwy Metalen strip zelfklevend 25 cm. Bevestigt u hiermee de opbergglazen in een willekeurige positie, zij het aan de wand, of onder keukenkastjes. Door het dubbelzijdige 3M-tape hecht de strip permanent en blijft u het boren bespaard. Ondanks schommelingen tijdens de rit blijven de voorraadpotten dankzij de anti-slip coating stevig aan de strip vastzitten. De glazen voorraadpotten hebben een vulinhoud van 192 ml en zijn in kleurloos doorzichtig, wit en zwart verkrijgbaar.

Onze tip: Gebruikt u de silwy potten ook op andere plekken. Schroeven, sleutels en andere accessoires kunnen ook daarin worden opgeborgen.

Leveringsomvang: 3 magnetische inmaakpotten, etiketten om te beschrijven

Technische gegevens

Artikel-IDDMG-S1
MateriaalNdFeB
Hoogte25 cm
Breedte6,2 cm
Diepte9,3 cm
Vulhoeveelheid192 ml
Made inDuitsland
Merksilwy
Gewicht550 gr/set