• Meer dan 35 milj. magneten op voorraad
  • Meer dan 225 000 bestellingen/jaar

Silwy Magnetische kunststof glazen set van 2 wijn clear

2 magnetische glazen van kunststof, 2 metaal nano gel pads


Artikel ID MPG-01
ve 1 set
Merk: silwy
Prijs en korting
1 set 50,79 EUR/set
v.a. 3 sets 47,74 EUR/set
v.a. 5 sets 45,71 EUR/set
incl. btw excl. verzending

50,79 EUR

incl. btw excl. verzending

direct leverbaar

Beschikbaar: 73 sets

Levertijd: 2-7 werkdagen

Aantal sets

Beschrijving

Warme zomeravonden nodigen ertoe uit, samen gezellig buiten in de natuur bij elkaar te zitten. De silwy magnetische kunststof wijnglazen met slijping in facetten verlenen uw borrel door het speciale patroon een glamoureus tintje. De krasvrije, breukvaste en bpa-vrije kunststof van de outdoor wijnglazen geven u het gevoel van echt glas. De optimale verdeling van de magneetkracht tussen glas en onderzetter verhindert ook op schuine en oneffen oppervlakken dat het wijnglas omvalt. Desondanks kan het glas ook gevuld makkelijk van de onderzetter worden weggenomen. Staat er bij het gemoedelijke samenzijn rond om uw woonwagen, woonmobiel of kampeerbusje geen tafel ter beschikking, dan hechten de onderzetters ook op vrijwel elk ander oppervlak. Bevestigt u uw onderzetters bijvoorbeeld op het bankje waar u net op zit. En prompt heeft u een stabiele ondergrond voor uw glas.

Om lang plezier te beleven aan de camping wijnglazen raden wij u aan, de glazen en de onderzetters met de hand af te wassen. De hoge temperaturen in de afwasmachine schaden de magneet en verminderen zijn houdkracht. De metaal nano gel pads zijn na het drogen zo vaak u wilt herbruikbaar.

Onze tip: Bergt u de glazen wanneer ze niet in gebruik zijn met de zelfklevende silwy metaalstrip plaatsbesparend aan de wand of aan het plafond op. De glazen blijven ook bij zeegang op boot- en zeiltochten hangen zonder weg te glijden.

Opmerking: Stelt u de metaal nano gel pads niet permanent aan de zon bloot. Door de hitte kan de gel smelten en de onderzetters worden onbruikbaar.

Leveringsomvang: 2 silwy magnetische kunststof glazen voor wijn 300 ml, 2 metaal nano gel pads zwart.

Technische gegevens

Artikel-IDMPG-01
EAN4260439971296
Merksilwy
Hoogte17,1 cm
Doorsnede8,2 cm
Verpakkingsafmetingen27,5 cm x 24 cm x 11 cm
Vulhoeveelheid300 ml
Made inDuitsland
Gewicht690 gr/set

Video's

...