• Meer dan 35 milj. magneten op voorraad
  • Veel positieve waarderingen

Silwy Magnetische kunststof glazen set van 2 tumbler grey

2 magnetische glazen van kunststof, 2 metaal nano gel pads


Artikel ID MPG-07
ve 1 set
Merk: silwy
Prijs en korting
1 set 50,79 EUR/set
v.a. 3 sets 47,74 EUR/set
v.a. 5 sets 45,71 EUR/set
incl. btw excl. verzending

50,79 EUR

incl. btw excl. verzending

direct leverbaar

Beschikbaar: 87 sets

Levertijd: 2-7 werkdagen

Aantal sets

Beschrijving

Het grijze tumblerglas van silwy kan niets van zijn stuk brengen. De magneet in de bodem van het glas hecht zeker en vast op de anti-slip metaal nano gel pad in lederlook. De optimale verdeling van de magneetkracht tussen glas en onderzetter verhindert ook op schuine en oneffen oppervlakken dat de tumbler omvalt. Desondanks kan het glas ook gevuld makkelijk van de onderzetter worden weggenomen. Het magnetische kunststof glas overtuigt door zijn elegante slijping in facetten en zijn optimaal formaat voor uw whisky on the rocks of een lekkere cocktail. De krasvaste, breukvaste en bpa-vrije kunststof geeft u het gevoel van echt glas.
Heeft u bij het samenzijn rond om uw woonwagen, woonmobiel of camper geen tafel ter beschikking, dan hechten de onderzetters ook op vrijwel elk ander oppervlak. Brengt u uw onderzetter bijvoorbeeld aan op de bank, waar u op zit. En meteen heeft u een stabiele ondergrond voor uw glas.

Om lang plezier te beleven aan de tumbler glazen voor de camping raden wij u aan, de glazen en de onderzetters met de hand af te wassen. De hoge temperaturen van de afwasmachine schaden de magneet en verminderen zijn houdkracht. De metaal nano gel pads zijn na het drogen zo vaak u wilt herbruikbaar. Deze glazen bieden wij ook in de kleur clear aan.

Onze tip: Bergt u de glazen na gebruik met de zelfklevende silwy metaalstrip plaatsbesparend aan de wand of aan het plafond op. De glazen blijven op hobbelige landweggetjes stevig en vast aan de strip hangen en raken ook bij zeegang op boot- en zeiltochten niet aan het glijden.

Opmerking: Stelt u de metaal nano gel pads niet permanent aan zonlicht bloot. Door de hitte kan de gel smelten en de onderzetters worden onbruikbaar.

Leveringsomvang: 2 silwy magnetische kunststof glazen tumbler 250 ml grey, 2 metaal nano gel pads zwart.

Technische gegevens

Artikel-IDMPG-07
EAN4260439971548
Merksilwy
Hoogte8,7 cm
Doorsnede9,2 cm
Verpakkingsafmetingen20 cm x 14,5 cm x 10 cm
Vulhoeveelheid250 ml
Made inDuitsland
Gewicht650 gr/set

Video's

...