• Meer dan 260 000 bestellingen per jaar

Hor zichtbaar maken

Decoratieve bescherming tegen doorloopbotsingen
Auteur: anoniem
Online sinds: 26.08.2009, Aantal bezoeken: 371705
Wij hebben pas geleden voor onze terrasdeur een schuifdeur met insecten hor laten installeren. Het gaas is, ook wanneer de hor gesloten is, nauwelijks zichtbaar. Het is ons al een paar maal overkomen, dat wij bijna door de gesloten deur waren gelopen. Het vliegengaas zou dan natuurlijk onherstelbaar kapot zijn.
Daarom hebben wij twee sets magneten met siliconen coating in zomerkleuren gekocht en hebben ze op de deurhor aangebracht – telkens aan beide kanten een magneet. Nu zien wij altijd duidelijk, wanneer de hordeur gesloten is en hebben geen probleem meer met onzichtbaar vliegengaas.

Opmerking van het supermagnete team: De siliconen magneten hebben een dikte van 4 mm elk. U dient voor uw aankoop te controleren, of u tussen het raam of de terrasdeur en eventuele rolluiken genoeg plek voor de magneten heeft.
Ook bij raamhorren is het zichtbaar maken van het de moeite waard, om vogels er tegen te beschermen, dat ze er tegenaan vliegen.
Als alternatief kunt u aan een kant ook siermagneten, zoals bijv. onze vlindermagneten gebruiken. Als tegenstuk dienen de magneten in siliconen coating in de passende kleur. Zo wordt uw hordeur een echte eye-catcher.

Nog meer practische projecten voor het balkon en de tuin vindt u bijvoorbeeld hier:

Disclaimer: Dit klantenproject werd ons in 2009 toegestuurd. Nu werd deze geweldige toepassing door het supermagnete team bewerkt en van nieuwe foto's voorzien. Hartelijk bedankt voor dit leuke magneetproject!

De complete inhoud van deze pagina is auteursrechtelijk beschermd.
Zonder uitdrukkelijke toestemming mag de inhoud niet worden gekopieerd en ook niet ergens anders worden gebruikt.